Una de les coses que s’ha de tenir en compte del tabac és que afecta físicament a la gent que hi ha al voltant de qui el fuma. És molest (perquè fa pudor, pot fer picar els ulls…), i pot tenir efectes en la salut dels altres, que han decidit no consumir-ne.

 

Si una persona decideix fumar, i vol que se li respecti aquesta decisió, és important que s’ocupi de no molestar a la gent del voltant amb el fum.

 

teen-secondhand-smoke

 

Però així com passa amb el tabac, passa també amb els porros. Primer perquè, sembla repetitiu però a vegades s’oblida, els porros es fan amb gran part de tabac. I després, perquè sembla que hi ha indicis que els i les “fumadores passives” (que és com se’n diu de les persones que no volen fumar, inhalen el fum que hi ha al seu voltant) de cànnabis també existeixen -tot i que amb moltes diferències-.

 

Sigui com sigui, i com us diem al web, si la gent que fuma s’ho curra, també haurem de respectar i ser tolerants amb qui fumi (igual que a nosaltres ens han d’aguantar altres coses). El més important és estar a gust amb la nostra gent, no si fumen tabac o no.