Tornem a les activitats i al dia a dia més estructurat? Tornem a classe, a la feina, al curs o a d’altres obligacions formals?

 

Després d’uns quants dies diferents i potser unes quantes festes pel mig, ens tornem a trobar amb persones i situacions més quotidianes. I segurament compartim experiències. Què hem fet, on hem anat, què ens ha passat, a qui hem conegut… i potser, què hem begut, com ens hem muntat la festa, si hem provat alguna substància nova, si hem tingut alguna mala experiència.

 

 

Són bons dies no només per a comentar les “batalletes” amb les amistats, sinó també per a valorar, reflexionar conjuntament, veure què t’ha funcionat bé i què no, que t’ha fet sentir còmode i què no, en aquest cas en relació a les drogues o al que fem si en prenem.

 

Són bons dies per a repassar i aprendre. I ens podem fer moltes preguntes: m’he planificat com voldria? se m’ha escapat alguna cosa de les mans? m’he cuidat com voldria? m’han cuidat com voldria? he cuidat als i les demés com voldria i com voldrien? he fet el que em venia de gust a mi? he sabut posar límits o parar quan era el moment? m’han respectat en situacions complicades (i no tant complicades)? he sabut respectar a la demés gent?

 

O potser, una pregunta senzilla: què canviaria de com he fet algunes coses?