Arribat l’estiu hi ha a qui li agrada gaudir del carrer i dels parcs no només de dia, sinó també al vespre i a la nit! A més, en aquestes dates s’acosten festes de tot tipus, on divertir-se (sigui organitzant-les o només assistint-hi) és un dels objectius principals.

 

En algunes d’aquestes nits o algunes d’aquestes festes hi ha joves (i potser no tan joves) que hi porten alcohol, i a voltes s’acaba organitzant el que coneixem com a botellón.

 

Ja sabeu que el tema del botellón és controvertit (i no només perquè encara no té un mot definitiu en català), no us hem d’explicar res de nou… però una de les coses a tenir en compte és que en molts municipis, no és legal beure al carrer (tingui l’edat que es tingui!) i ens busquem embolics que ens podríem estalviar.

 

Tot i això, si algun cop us hi trobeu o decidiu que voleu participar-hi, podeu tenir en compte algunes coses:

  • Podeu estar de botellón sense beure! Estar amb gent no significa fer tot el que fan.
  • A l’estiu (i no només) és molt important hidratar-se, i l’alcohol deshidrata! Beveu aigua o sucs sovint.
  • Cadascú té el seu ritme! Si trio beure, bec com jo trio.
  • Hi ha jocs que fan més gràcia sense alcohol pel mig! I converses que es gaudeixen més 😉

festa_carrer

 

I una darrera: igual que les begudes no han anat soles a la plaça o al parc, el plàstic i el vidre no van sols a la brossa! És fort com hi ha gent que és capaç de carregar durant hores les bosses amb ampolles però després no saben trobar el camí cap als contenidors de reciclatge, no trobes?

 

Tens més consells per compartir?