Quan sortim, consumim o no, però especialment si consumim, mola tenir en compte que hi han moltes petites coses que ajuden a que l’experiència, la festa, l’estona, la trobada… sigui millor.

 

Estar relaxats i relaxades per a poder escoltar-nos i fer el que ens vingui de gust, estar en bona companyia per a sentir-nos amb més confiança i no sentir-nos jutjats o jutjades, o sense la necessitat d’impressionar a ningú, haver pensat què farem i inclús com ho farem amb tranquil·litat…

 

Totes aquestes coses ajuden, igual que saber què, si passa qualsevol cosa que no esperàvem o se’ns torça la història, hi haurà persones al nostre voltant que es faran càrrec de donar-nos un cop de mà. Inclús si cal, de cuidar-nos.

 

 

 

Perquè si ens divertim en grup, ens riem en grup, patim en grup o bevem o fumem en grup, també mola que si hi han problemes, s’afrontin en grup.

 

Quan tenim a les amistats a prop, pot ser que deixem de veure totes aquelles petites (i no tan petites) coses que fan i que ens permeten sortir-nos-en millor de diferents situacions. Sabem que podem fer les coses per nosaltres mateixes, per nosaltres mateixos, però quan gaudim de suport, és fan molt més portables i sovint millors.

 

Així que cuidar-se un és important, i també és important cuidar! De la mateixa manera que cuidar als i les altres fa que tot funcioni, cuidar-se a una mateixa fa que ho gaudim més!