http://hemerotecadrogues.cat
És una hemeroteca virtual de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat i és una eina del Canal Drogues. S’ha fet per facilitar a professionals i agents socials l’accés a materials educatius, de sensibilització, informatius i didàctics. Es pot accedir als materials des de diferents criteris i es poden descarregar.

http://laclara.info
Web per a joves a partir de 18 anys sobre drogues de l’Agència de Salut Pública de Catalunya amb informació i consultes sobre drogues.

http://periferics.cat
Xarxa d’ens locals i entitats que treballen per a la promoció de la salut i la prevenció en l’àmbit de les drogues. S’han anat incorporant al grup nous perfils com àrees de joventut, entitats i associacions que també es dediquen a la prevenció dels usos problemàtics de drogues i la promoció de la salut.

http://cannabiswebdoc.wix.com/en-saps-prou
Web de l’Espai Jove i el Pla de Drogues de Pineda realitzada amb joves amb una metodologia d’educació entre parells, l’objectiu d’aclarir dubtes i desbancar falsos mites sobre el cànnabis.

http://sobredrogues.net
Web de Granollers_Acció municipal en el consum de drogues amb eines, informació, articles de reflexió realitzats per professionals de referència en l’àmbit de la prevenció, adreçada a professionals i agent socials.

http://www.hablemosdedrogas.org/ca/aqui-en-parlem
Projecte de prevenció primària del consum de drogues que pretén conscienciar adolescents i joves dels riscos que comporten a través de la ciència com a eix de la proposta, amb informació i propostes didàctiques.