No tothom que va a l’institut fuma porros. Ni tampoc només fuma porros qui va al institut. Però, hi ha gent que fuma porros quan va a l’institut? Doncs si, i aquest post és per aquestes persones.

 

Algunes drogues, particularment i per les seves característiques, no són gaire bona idea (en general, però tampoc) per anar a l’institut o estudiar.

 

 

 

Com ja hem comentat en altres posts, els porros o cànnabis (marihuana i haixix) tendeixen a aixafar o apalancar, a baixar el ritme i a augmentar la mandra. Amb els porros algunes capacitats com la memòria o l’atenció es poden veure afectades. I són bastant necessàries a classe, no? De fet, si retenim i entenem menys el que s’explica a classe, haurem de dedicar després més temps a estudiar i entendre una altra vegada el mateix.

 

Però és que a més, això dels porros abans d’entrar classe no ajuda a concentrar ni qui els fuma ni qui hi ha a prop. L’empanada a vegades pot fer molt riure, però a vegades també afecta el ritme de tot el grup.

 

 

Si algú fuma a porros a l’institut, igual que amb el tabac, es poden tenir problemes greus al centre educatiu. A més, potser no cal que aquells i aquelles més petites ho vegin no? No mola gens que després potser vulguin imitar-ho.

 

Per tot això si algú decideix fumar porros, millor fer-ho després de classe i lluny de l’institut.

 

I si algú en vol saber més: https://www.elpep.info/els-porros/