Ni tothom surt de festa, ni tothom fuma porros. Ni tampoc tothom que va de festa fuma porros, ni tothom que fuma porros va de festa. Ni tothom que fuma porros, quan va de festa els fuma; o això si?

 

Sigui com sigui, hi ha gent que fuma porros quan va de festa? Doncs si, i aquest post és per aquestes persones.

 

Algunes drogues, particularment i per les seves característiques, no són gaire bona idea (en general, però tampoc) per anar de festa.

 

Per exemple, quan parlem de porros o cànnabis (marihuana i haixix), hem de tenir en compte que gran part de les variants de la marihuana o el haixix, tendeixen a “apalancar” i a baixar el ritme, posar els ullets vermells de son i augmentar la mandra.

 

 

Què és cert que de festes n’hi ha de tots els gustos i cadascú se la fa a la seva manera! Però això de veure-la passar des del sofà mentre passen les hores o estar en un “grupillo” en un banc allunyats mentre la resta de la gent és de festa major ballant… potser no és la idea amb la que s’anava?

 

Cada substància té els seus efectes… això de pensar que tot combina amb tot, sigui quin sigui el pla, potser m’indica que no puc estar-me d’aquesta substància?