Què és millor, emborratxar-se molt un cop de tant en tant, o beure cada cap de setmana?

Què és més saludable, fumar tabac cada dia, o fumar-se uns porros de tant en tant?

Què fa menys mal, anar de festa de porros o d’alcohol o passar-se 8 hores seguides als videojocs?

 

“Què és millor?” és una pregunta que ens fem sovint amb el tema de les drogues, i la veritat és que té respostes poc satisfactòries…

 

I és que sovint, costa fer les preguntes be. Amb les substàncies, hi ha molts elements a tenir en compte i no es poden respondre qüestions tan àmplies!

 

3526522573_8f40a675b6

 

Emborratxar-se molt pot portar-te a situacions poc agradables i que no tenies gens previstes, i beure sovint pot fer que no aprenguis a divertir-te o relacionar-te sense l’alcohol…

“Saludable” per “saludable” el millor és no fumar, ni tabac ni porros -que també porten tabac- ja que fumar no té cap avantatge per a la salut. Què dona menys problemes de salut? Per al cos en general, o per al cap? Perquè el tabac te desenes i desenes de malalties físiques associades, però si hi han accidents amb els porros, aquests habitualment acostumen a anar directament al cap!

 

És important com sóc, com estic, amb qui estic, en quina situació en prenc o no en prenc… tenir en compte aquestes coses ens ajudarà a fer millor les preguntes que toquen, i a trobar-hi algunes respostes!

 

I no ens oblidem, per qui fa diners amb les drogues (no passem per alt les legals, l’alcohol i el tabac), el millor és consumir-ne quantes més millor i de la pitjor manera possible!