[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_post_title _builder_version=”3.0.86″ title=”on” meta=”off” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”off” featured_placement=”below” text_color=”dark” text_background=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Marca la dreta” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

Un cop escollida la resposta, marca amb el ratolí o el dit el quadre de la dreta per veure el comentari que et fa El Pep…

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Bec alcohol quan surto?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

Bec alcohol quan surto?

Ni quan surto ni quan no surto Som dels que pensem que no fa falta l’alcohol per passar-ho bé.
Algun cap de setmana El millor per a la nostra edat és no beure’n. I, si ho fem, només de tant en tant i en dies especials.
Molts caps de setmana Perquè l’alcohol no guanyi terreny he d’aprendre a sortir sense beure’n o, si m’és difícil, buscar alternatives.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Si tothom beu, jo també?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

Si tothom beu, jo també?

No en bec, que els altres facin el que vulguin En temes com beure alcohol el millor és que anem a la nostra. I que la resta pensi el que vulgui.
No vull ser l’única persona que no ho fa No sempre que la resta en begui, hem de beure nosaltres. En el grup hi ha d’haver de tot.
Jo bec i la resta que faci el que vulgui Si sempre bec alcohol, no hi ha decisió: sempre és el mateix. Em puc plantejar fer les coses d’una altra manera.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Els cubates són millors que les birres?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

Els cubates són millors que les birres?

El millor és no beure’n cap dels dos Cada persona decideix què vol fer, però per a la salut i per a tenir el cap clar, segur que aquesta és la millor opció.
No, la birra és millor Posats a beure alcohol, la festa és més tranquil•la quan es pren cervesa i això està bé. Amb els licors hi ha més desfase i problemes de salut.
Hi estic d’acord Si decidim beure alcohol, els cubates són més cars, pitjors per al cos i fan més fàcil acabar malament. Quan la festa és de cervesa tot és més suau.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Per saber com beure alcohol em fixo en els altres?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

Per saber com beure alcohol em fixo en els altres?

No tinc cap interès d’aprendre’n Preferim fixar-nos en altres coses de la nostra gent o aprendre altres històries.
Depèn amb qui estigui Si en beuen força i hi estan molt acostumades, seguint el seu ritme acabaré malament. Em puc fixar en les més tranquil·les.
Si en beuen força i estan molt acostumats, seguint el seu ritme acabaré malament. Em puc fixar en les persones més tranquil·les.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Barrejo begudes amb alcohol?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

Barrejo begudes amb alcohol?

No, perquè no en bec Això vol dir que o bé no bevem o bé, si ho fem, no ens agrada guanyar punts per acabar malament.
Bec alcohol però no el barrejo És el millor que podem fer per no guanyar punts per acabar malament (vomitar…).
Sí que el barrejo Si barrejo és més fàcil que se’m regiri l’alcohol i acabi fatal, així que és millor si només en bec d’un sol tipus.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”L’alcohol m’ha fet vomitar?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

L’alcohol m’ha fet vomitar?

Mai Vol dir que o bé no en bevem, o bé ho fem amb calma.
Alguna vegada De l’experiència se n’aprèn. Així que ens pot servir per haver après a fer millor les coses. És a dir: o no bevent o fent-ho a poc a poc.
Moltes vegades L’alcohol no m’ha fet vomitar; sóc jo que he anat a buscar el vòmit bevent massa o malament (en dejú, barrejant…). Així que, o aprenc a beure o millor que no ho faci.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Quan bec alcohol faig massa l’idiota?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

Quan bec alcohol faig massa l’idiota?

Com que no bec, no és el meu cas Amb el cap clar sempre sabem millor què fem i de quina manera.
Alguna vegada De tot se n’aprèn. Si algun sentit té fer les coses malament (especialment quan afecta altres persones), és saber com fer perquè no torni a passar.
Em passa sovint Si sota els seus efectes molesto altres persones o faig numerets, tinc dues possibilitats: o aprenc a controlar-me o deixo de beure alcohol fins que ho sàpiga fer.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Jugar amb l’alcohol (a la moneda…) és divertit?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

Jugar amb l’alcohol (a la moneda…) és divertit?

Em diverteixo d’altres maneres Hi ha mil coses a fer més enllà de beure alcohol.
Depèn Hi ha vegades que no ens ve de gust beure alcohol o prendre’n només una mica, i jugant a aquests jocs és fàcil passar-se.
L’alcohol no m’ha fet vomitar; sóc jo que he anat a buscar el vòmit bevent massa o malament (en dejú, barrejant…). Així que, o aprenc a beure o millor que no ho faci.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”L’alcohol fa més efecte a les noies?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

L’alcohol fa més efecte a les noies?

Sí, més que als nois És veritat i per temes físics. Una mitjana té el mateix efecte en un noi que un quinto en una noia (si pesen igual). Per això si elles en beuen, ha de ser menys.
No necessàriament No és per raons de gènere sinó per les físiques. A igual pes i costum, el mateix alcohol li fa més efecte a les noies que als nois.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Si hi ha un coma etílic què he de fer?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

Si hi ha un coma etílic què he de fer?

Cap a l’hospital i avisar la família Això és el que hem de fer en una ocasió com aquesta; és una urgència força important que, sense atenció, pot acabar molt malament.
Portar la persona a l’hospital però no avisar ningú Com que és un problema de salut força important, a més d’anar a l’hospital s’ha de trucar a la família. Potser li cau una bona esbroncada, però potser també se la mereix.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]