[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_post_title _builder_version=”3.0.86″ title=”on” meta=”off” author=”on” date=”on” categories=”on” comments=”on” featured_image=”off” featured_placement=”below” text_color=”dark” text_background=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.89″ background_layout=”light”]

Un cop escollida la resposta, marca amb el ratolí o el dit el quadre de la dreta per veure el comentari que et fa El Pep…

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”He fumat algun porro?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

He fumat algun porro?

Mai No només és una decisió com qualsevol altre; a més, és la millor per al nostre cervell.
Algun cop Si volguéssim fumar-ne, estaria bé que ens esperéssim un temps (el nostre cervell estarà més preparat). O si en fumem que sigui molt de tant en tant.
Unes quantes vegades A la meva edat no em convenen, així que el millor seria que no en fumés. O, al menys, espaiar el màxim els consums i prendre poca quantitat.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tinc col·legues més grans que en fumen?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

Tinc col·legues més grans que en fumen?

No Aleshores segur que ni ens ofereixen fumar porros, ni ho tindrem tant a l’abast. Millor per a nosaltres.
Sí que en tinc Podem compartir algunes coses, però altres no. A la nostra edat els porros ens poden fer més mal. Nosaltres ho haurem de tenir en compte i ells o elles no passar-nos cap.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Qui fuma cada dia està enganxat?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

Qui fuma cada dia està enganxat?

Sí que ho està És evident que qui en fuma cada dia està enganxat. Seria molta casualitat que una persona escollís cada dia “lliurement” fumar porros.És evident que qui en fuma cada dia està enganxat. Seria molta casualitat que una persona escollís cada dia “lliurement” fumar porros.
Depèn No és el mateix fer-li unes calades a un porro que passar-se tota la tarda fumat. En el segon cas hi ha més dependència que en el primer.
No té perquè Si es fuma cada dia s’està molt enganxat o poc, però n’està. I cada cop es necessita consumir més per tenir els mateixos efectes.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”No fumo normalment però quan rulen faig unes calades?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

No fumo normalment però quan rulen faig unes calades?

No fumo ni que me’l passin Això vol dir que tenim les coses ben clares, faci el que faci la resta i diguin el que diguin els o les col·legues.
Exacte, no en porto però si me’l passen en fumo És també una manera que podem tenir per no fumar-ne tant però potser el que passa és que ens estem deixant portar pel que fan o diuen la resta. Nosaltres en aquest tema hem d’anar a la nostra.
Fumo si me’l passen però també en tinc del meu Potser si sempre en porto a sobre vol dir que començo a estar una mica enganxat. Així que m’ho puc plantejar i mirar de reduir el consum.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”A la sortida del classe ha caigut algun porro?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

A la sortida del classe ha caigut algun porro?

Mai D’aquesta manera ens estalviem haver de controlar si ens pillen o no, i tindrem el cap i els pulmons molt millor.
Alguna vegada Si decidim fumar-ne, millor si és només de tant en tant i caps de setmana. Entre setmana només algun esporàdic.
Sovint Perquè els porros no acabin en una rutina, hauré de parar atenció en que no vagin guanyant espais.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”He anat fumat a casa a sopar? ” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

He anat fumat a casa a sopar?

Mai Així ens evitem haver de dissimular el morat, i ens estalviem un mal moment nosaltres i la nostra família.
Alguna vegada Si alguna vegada fotem la pota sempre ens pot servir per aprendre alguna cosa i buscar la manera d’evitar-ho un altre cop.
Moltes vegades Ho passaré malament i la meva família també. A més, no serà un bon exemple si tinc germanes o germans. Em tocarà aprendre quan sí i quan no.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”S’han de provar els porros per saber de què es parla?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

S’han de provar els porros per saber de què es parla?

Què va De poques coses parlaríem si haguéssim d’haver-ho “provat” abans. En podem tenir prou amb l’experiència d’altres persones, informació que tenim o el que veiem.
En part sí, en part no Les visions de qui els ha provat i qui no són diferents però ambdues són igualment vàlides (cap és millor que l’altra).
Estic d’acord L’experimentació és una de les maneres d’aprendre, tot i què ens la podem jugar. Si decideixo fer-ho, va bé abans reflexionar sobre què faré si m’agrada –portar amb calma– i què faré si no he tingut una bona experiència.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”La maria és més sana que el haixix?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

La maria és més sana que el haixix?

Sa ni una ni l’altre Llevat de l’aire, res que li entri al pulmons és sa per a ells. I per al cap, i més a la nostra edat, el millor es no hi entri cap droga.
El haixix és més segur que la maria És veritat perquè la maria és molt més potent i, especialment quan som tan joves, pot crear molts més problemes. El haixix, en contra del que es diu, no s’acostuma a adulterar amb substàncies perilloses.
És veritat, la maria és més sana És una planta natural i no està adulterada. Tot i això crea molts més problemes que el haixix perquè és més potent. Quan el serveix està en creixement i es fuma, no convé cap però el haixix és més segur.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Quan fumo porros m’apalanquen o em ratllen?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

Quan fumo porros m’apalanquen o em ratllen?

No en fumo Aleshores segur que no ens creen ni aquests problemes, ni cap altre.
Fumo però a mi em senten bé Si ens senten bé, és més fàcil que seguim fumant. Si en fumem molt ens poden sentar malament. Si algun dia tenim problemes, haurem de plantejar-nos de deixar-ho o reduir-ne el consum.
Sí que em passa Vol dir que el meu cap o el meu cos m’està dient que els porros no estan fets per mi. I si avisen és per alguna cosa així que ja sabem què ens toca fer.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”La maria és més sana que el haixix?” _builder_version=”3.0.86″ background_layout=”light”]

He passat pel psicòleg o el psiquiatre?

No Tot i això, si pel motiu que sigui jo sé que tinc el cervell delicat –tot i que no tingui un diagnòstic– he de saber que els porros em poden crear problemes seriosos.
Si tinc algun trastorn mental (psicosi, atacs d’angoixa, depressió…) els porros em poden crear problemes força seriosos. Per a mi estan totalment contraindicats (diguin el que diguin els col·legues).

Si en fumo pr compensar la hiperactivitat, tinc moltes més possibilitats que una altra persona d’enganxar-me. Hauria de buscar altres maneres de fer-ho.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]