En el post anterior, parlàvem de què és adulterar i de com es fa amb l’haixix, i en aquest parlarem de la marihuana!

 

L’herba, la maria, la marihuana, es pot adulterar? Doncs si! I de fet, s’adultera? No és el més comú, però si que pot passar. Així que expliquem:

 

Com dèiem, generalment els adulterants en els derivats del cànnabis són per a treure’n un major rendiment econòmic en la seva venta; quan la maria prové de l’anomenat mercat negre, és comú que passi per diverses mans i que aquestes en vulguin treure profit.

 

Ens podem trobar que als cabdells de la planta s’hi ha “afegit” una mica de sorra, sucre o inclús restes de vidre en pols. O que aquests s’hi han ruixat amb aerosol, per a que s’enganxin bé i costi distingir-ho a cop d’ull.  Aquests elements augmenten el pes de la maria i així es pot cobrar més per menys.

 

maria_adult

 

Altres aerosols, o de nou el sucre, o colorant alimentari, o certs detergents, es poden afegir per a “embellir” la planta o potenciar-ne l’olor i que sembli de més qualitat del que és.

 

I finalment, hi ha la possibilitat que se n’hagi augmentat la potència afegint-hi altres “drogues”, evaporant-les amb alcohol sobre les restes vegetals; parlem de cocaïna, PCP o d’altres. És quelcom excepcional i passa poc, ja que no surt a compte adulterar un producte “barat” com la marihuana amb d’altres més cars; no té gaire sentit comercial.

 

A part, hi ha un altre tema quan no parlem de cabdells de la planta, sinó més aviat de bossetes d’herba; que se li hagi afegit fulla de la planta o restes d’altres plantes que s’assemblin per “allargar” la marihuana (potser heu sentit que hi posen orenga, si feu cas a les llegendes urbanes ;))