Potser has sentit a dir que el cànnabis, el que coneixes com a porros, no només es pot fumar, sinó que també es pot menjar. N’hi ha qui el cuina i prepara pastissos o galetes o altres receptes.

 

Mola saber que les diferents substàncies, tenen efectes diferents depenent de com es prenen. El que potser saps dels porros quan es fumen, no té gaire a veure amb els efectes que pot tenir el cànnabis quan s’ingereix.

 

El més important que has de tenir en compte: dosificar-se és molt difícil, els efectes poden trigar més d’una hora a aparèixer (inclús hores…) i els mal viatges són més llargs i més potents (hi ha qui acaba amb ratllades fortes o a l’hospital).

 

Millor no menjar-ne, però si de qualsevol manera decidissis provar pastissos, galetes, iogurts, trufes… amb maria o “xocolata”, pregunta quanta quantitat s’hi ha posat i com de fort era el cànnabis. Tasta-ho en poca quantitat i posa-hi paciència. Un error molt comú és pensar que no ha fet efecte i seguir menjant, i això multiplica molt les possibilitats d’un ensurt gran. I sobretot és important que no et deixis endur per la gana.

 

menjar