1. Molta tele!

 

Quan et llevis, encén el televisor i passa’t el matí fent zapping entre canals, fins que trobis un programa menys dolent que la resta, o et cansis de buscar, i t’hi puguis enganxar! Empassat els anuncis, les “teletiendas”, els avenços de nous programes, els resums dels antics… com si no fos temps perdut. I si et canses, torna a començar!

 

2. El mòbil sempre a sobre!

 

Mira el mòbil cada 3 minuts! Si no tens cap missatge.. no sé, actualitza una aplicació, baixa’n una altra, esborra’n una tercera… pots fer fotos a la paret, fer-te fotos d’una cama, d’un peu, provar un filtre, un altre filtre, un altre filtre… i esborrar-les totes després. I si et canses, torna a començar!

 

3. Que no faltin xarxes socials!

 

Passa’t tota la tarda mirant les e-xarxes socials… gent a la piscina, a la platja, fent excursions, viatjant… si et canses de tantes fotos i més fotos, llegeix algun article que fa llistes dels “5 coses que has de fer si…”. Posa m’agrades i likes i cors, i comenta aquí i comenta allà. Passa’t 45 minuts fen-te fotos per triar-ne una i després no penjar-la. I si et canses, torna a començar!

 

4. Xats tot el dia!

 

Obre converses aquí i allà, preguntant coses com “hola! que faaas?” i posant moltes emoticones. No cal que quedis amb ningú, ni que et moguis del sofà. No cal ni que expliquis res interessant. Pots tenir converses sobre altres converses de xat. I si et canses, torna a començar!

 

5. E-jocs a tothora!

Comença una partida després de dinar, i després una altra… i tot i que pensis, aquesta serà la darrera, quan s’acabi i la màquina et demani si vols continuar, digues “només una més”! I quan et cridin a sopar, digues allò de “ara vaig”, “5 minuts més”, “no m’espereu”… I torna a començar!

 

IMG_2348

 

I així, t’haurà passat el dia sencer! Pots estar saltant de pantalla en pantalla sense veure a ningú, sense fer cap pla, sense fer res de nou!

 

O pots quedar amb amics i amigues per a sortir al carrer, anar a divertir-te, buscar una activitat nova, xerrar cara a cara o jugar un bon partit a la pista!

Potser, l’estiu està passant fora de casa 😉